| ΑPXIKH |  
  Τοπικός Οίνος Καστοριάς

Ποικιλιακή σύνθεση: Syrah, Cabernet Sauvignon

Χαρακτηριστικά: Ζωηρό κόκκινο ρουμπινί χρώμα. Έντονα λεπτά αρώματα τομάτας, βουτύρου. Γεμάτο στο στόμα με πλούσιες στρογγυλές τανίνες και παρούσα διακριτική οξύτητα. Παλαίωση 12 μηνών σε επιλεγμένα Γαλλικά δρύινα βαρέλια.
Τοπικός Οίνος Καστοριάς

Ποικιλία: Sauvignon Blanc 100%

Χαρακτηριστικά: Στιλπνό χρυσοκίτρινο χρώμα χωρίς να είναι απόλυτα διαυγές, αποτέλεσμα της ήπιας μηχανικής κατεργασίας και της απουσίας φιλτραρίσματος, που διατηρούν ανέπαφο τον χαρακτήρα της ποικιλίας. Αρώματα από ώριμα φρούτα, εσπεριδοειδή, νεράντζι. Στο στόμα μέλι και έντονη οξύτητα που είναι ευχάριστη εξαιτίας της πλούσιας λιπαρής γεύσης του.
Τοπικός Οίνος Καστοριάς

Ποικιλιακή σύνθεση: Cabernet Sauvignon, Merlot.

Χαρακτηριστικά: Φρέσκα σύνθετα αρώματα κόκκινων φρούτων του δάσους και αποξηραμένων φρούτων, με νότες βανίλιας και μπαχαρικών. Γεμάτο στόμα με έντονα αρωματική, γλυκιά όξινη επίγευση, μαλακές τανίνες και ισορροπημένη δομή. Επιδέχεται παλαίωση.
Οίνος φυσικός λιαστός επί 45 ημέρες υπό σκιά

Ποικιλιακή σύνθεση: Roditis, Syrah, Cinsaut, Merlot

Χαρακτηριστικά: Εκτεταμένη παλέτα αρωμάτων οξειδωτικής παλαίωσης, μαρμελάδας, κυδωνιού, εσπεριδοειδών και κόκκινων φρούτων. Σώμα γεμάτο και λιπαρό με απόλυτη ισορροπία μεταξύ αλκοόλ και οξύτητας. Έχει έντονη γλυκιά γεύση που δεν μπουκώνει, και μακρά επίγευση. Παλαίωση 3 ετών σε επιλεγμένη Γαλλική δρυ.
Σερβίρεται σαν απεριτίφ ή επιδόρπιο στους 14C.